Blog

Followers

Say Hi to us ! ;)

Our Man

Pengerusi

*Mizan

Timbalan

*Wafiq

Setiausaha

*Mashitah

Bendahari

*Syahmi

JPAM

Sedia Pantas Berintegriti

Planned Activities

Latihan Medan (22-24 April 2011)


Kursus Kecederaan Domestik ( May 2011)


Bertugas di Sports Carnival (Jun 2011)


Bertugas di Staff Sports Carnival (Jun 2011)


Bertugas di MSR (Julai 2011)

About SISPA UniKL MIAT

Wednesday, March 30, 2011 - - 0 Comments

SISPA ialah singkatan kepada Siswa Siswi Pertahanan Awam.

SISPA di Universiti Kuala Lumpur, Malaysian Institute of Aviation Technology, (selepas ini dipanggil UniKL MIAT) adalah sebahagian dari aktiviti Co-Q / Kokurikulum yang wajib diikuti oleh semua pelajar semester 1 sama ada pelajar jurusan Diploma mahupun Ijazah. SISPA ini termasuk dalam subjek dan jika gagal, pelajar dikehendaki untuk mengulanginya semula.

Latihan Mingguan akan diadakan setiap 2 minggu sekali pada setiap Sabtu jam 8 pagi hingga satu waktu yang diitetapkan oleh Jurulatih pada hari tersebut.

Setiap hujung semester, para pelajar yang terlibat dalam Co-Q SISPA UniKL MIAT diwajibkan untuk menghadiri Latihan Medan yang diadakan selama 3 hari.
Pelajar yang tidak menghadiri Latihan Medan akan dikira 'Gagal' dan mereka perlu mengambil semua subjek Co-Q SISPA di semester hadapan.WEBMASTER UNIT DOKUMENTASI DAN SERANTA SISPA UNIKL MIAT

This entry was posted on 8:47 PM and is filed under About . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments:

| SISPA UniKL MIAT 2011